Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Aneta Gospičová
včera 13. října 2024 v 9:36
Čas čtení 0:26

VIDEO: Šílená jízda českého řidiče. V krvi měl 6 promile, na silnici ohrožoval ostatní

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Policie mu v lednu naměřila nejnižší hodnotu alkoholu v krvi, a to dvě promile.

Čeští policisté zveřejnili jízdu řidiče, který řídil osobní vozidlo s téměř šesti promilemi alkoholu v krvi, což je hranice, která znamená otravu alkoholem a ohrožení života. Řidič na sebe upozornil podivnou jízdou do protisměru. Vozidlo „kličkovalo“ z jedné strany na druhou, uvedl portál news.cz.

13. října 2024 v 8:33 Čas čtení 0:55 Jaderskému moři hrozí ekologická katastrofa. Místní obyvatelé si stěžují na silný zápach vody Jaderskému moři hrozí ekologická katastrofa. Místní obyvatelé si stěžují na silný zápach vody

„Řidič se snažil udržet auto na silnici. Přivolaná silniční hlídka zjistila očekávané, jen hodnota zjištěné hladiny alkoholu jí vyrazila dech. Pětapadesátiletá řidička nadýchala téměř šest promile,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Řidič je policii navíc dobře známý. Od začátku letošního roku byl v takovém stavu přistižen při řízení již čtyřikrát. Nejméně alkoholu v krvi měl v lednu, a to dvě promile. Jezdí tak navzdory zákazu řízení.

Domů
Sdílet
Diskuse