Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Kristýna Dobiášová ČTK
22. dubna 2023 9:13
Čas čtení 0:29

Pražské metro v sobotu ráno srazilo člověka. Provoz části linky A je přerušený, funguje náhradní doprava

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Pražské metro v sobotu ráno srazilo člověka. Provoz části linky A je přerušený, funguje náhradní doprava
Zdroj: Martin Junius/CC0/volně k užití (ilustrační foto)

Ve stanici Můstek v sobotu ráno usmrtila souprava metra člověka, který si podle prvotních informací policie lehl na koleje.

Provoz linky A pražského metra je obousměrně přerušený mezi Náměstím Míru a Dejvickou. Vyplývá to z údajů na webu pražského dopravního podniku a vyjádření mluvčích pražské policie a záchranné služby. Informovala o tom ČTK.

Provoz části linky A v centru Prahy je zastavený zhruba od 07:12. Podle policie člověk zřejmě vešel do tunelu metra ve stanici Můstek a lehl si na koleje. „Bohužel cca 45letá žena měla tak závažná poranění, že už jí záchranáři nedokázali pomoci,“ uvedla na Twitteru mluvčí záchranné služby Jana Poštová.

21. dubna 2023 20:12 Čas čtení 2:04 Video: Rasismus jak z páté cenové přímo na zastupitelstvu. Pražský radní parodoval vietnamskou komunitu Video: Rasismus jak z páté cenové přímo na zastupitelstvu. Pražský radní parodoval vietnamskou komunitu

Kvůli tragédii nejezdí metro mezi stanicemi Náměstí Míru a Dejvická. Náhradní doprava není zavedena, dopravní podnik ale prodloužil autobusové linky 107 a 147 od Dejvické přes Hradčanskou do stanice Staroměstská. Ve zbylých úsecích metra A zůstal provoz souprav zachovaný.

Domů
Sdílet
Diskuse