Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Kristýna Dobiášová
22. dubna 2023 16:06
Čas čtení 0:29

Alec Baldwin bude čelit žalobě za zabití kameramanky. Rodina ho zažaluje i přes stažení obvinění

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Alec Baldwin bude čelit žalobě za zabití kameramanky. Rodina ho zažaluje i přes stažení obvinění
Zdroj: TASR/AP

Ačkoliv státní zástupci stáhli obvinění, kterému americký herec Alec Baldwin čelil, rodina zabité kameramanky ho stejně zažaluje. Chce, aby herec „neunikl odpovědnosti“.

Rodina Halyny Hutchins chce žalovat herce Aleca Baldwina, přestože bylo jeho obvinění z trestného činu staženo, informuje BBC. Hutchins, která se jako kameramanka podílela na produkci filmu Rust, zemřela kvůli postřelení. Herec na ni vystřelil v průběhu natáčení, připomíná Sky News.

21. dubna 2023 8:05 Čas čtení 0:43 Úleva pro Aleca Baldwina. Případ zastřelené kameramanky má nové rozuzlení Úleva pro Aleca Baldwina. Případ zastřelené kameramanky má nové rozuzlení

Právník rodiny mrtvé kameramanky uvedl, že Baldwin nemůže uniknout odpovědnosti. V říjnu 2021 si Baldwin na natáčení nacvičoval střelbu z pistole. Ta však smrtelně zasáhla Halynu Hutchins a zranila režiséra Joela Souzu. Herec popřel, že by stiskl spoušť. Podle zprávy FBI však zbraň nemohla bez stisknutí vystřelit.

Zbrojířka filmu stále čelí obviněním

Státní zástupci ve čtvrtek uvedli, že obvinění stahují poté, co se objevily nové záležitosti, které si vyžádaly další vyšetřování. Zbrojířka filmu Hannah Guiterrez-Reed stále čelí dvěma obviněním z neúmyslného zabití.

Domů
Sdílet
Diskuse