Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
23. dubna 2023 v 18:08
Čas čtení 0:23

Dálnice D11 ve směru na Prahu byla uzavřená, běželi po ní koně (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Dálnice D11 ve směru na Prahu byla uzavřená, běželi po ní koně (Aktualizováno)
Zdroj: Wiki Commons/volně k užití

Kvůli pobíhajícím koním byla uzavřená část D11. Ti se dostali ven z převráceného přívěsu. Objezd je možný přes exit 18.

Aktualizováno: Provoz na dálnici D11 u Prahy dnes odpoledne ohrožovali dva koně, kteří utekli z převráceného přívěsu. Policie dálnici ve směru na Prahu mezi exity 8 a 18 dočasně uzavřela, provoz jedním pruhem byl obnoven v 17:52. Zvířata se podařilo v pořádku odchytit, řekla ČTK policejní mluvčí Michaela Richterová.

20. dubna 2023 v 17:44 Čas čtení 0:16 Řidiči a řidičky, pozor, tady se bude měřit rychlost. Podívej se na přehlednou tabulku Řidiči a řidičky, pozor, tady se bude měřit rychlost. Podívej se na přehlednou tabulku

Událost byla hlášena po 17:00 na 10. kilometru ve směru na Prahu. „Osobní auto s přívěsem s koňmi se převrátilo a do něj narazilo jiné osobní auto, které nedobrzdilo,“ řekla Richterová. Před uzávěrou se vytvořila zhruba tříkilometrová kolona. Koně se podařilo odchytit kolem 17:45. Nehoda se obešla bez zranění.

Domů
Sdílet
Diskuse