Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
25. dubna 2023 v 8:39
Čas čtení 0:44

Policie pátrá po mladé ženě s autoimunitní poruchou

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie pátrá po mladé ženě s autoimunitní poruchou
Zdroj: Policie ČR/REFRESHER

Dvaadvacetiletá pohřešovaná by mohla být ohrožena na životě a zdraví. Proto policisté prosí veřejnost o pomoc s jejím hledáním.

Pohřešovaná Daniela Pálčíková je z Králova Dvora u Berouna. Její pohřešování oznámila na policejní linku její matka. „Svou dceru naposledy viděla 19. dubna v devět hodin večer v místě bydliště a následující den, 20. dubna v dopoledních hodinách, s ní byla v kontaktu po SMS zprávách. Pohřešovaná své matce v SMS zprávě napsala, že přespí u kamarádky do druhého dne, tj. 21. dubna, a večer přijede domů, kam už ale nedorazila,“ uvedla středočeská policejní mluvčí Michaela Richterová.

Od té doby má pohřešovaná mobil nedostupný a žádným jiným způsobem o sobě nedala vědět. Vzhledem ke komplikované zdravotní situaci (má diagnostikovanou autoimunitní poruchu) je nutné ji co nejdříve najít.

24. dubna 2023 v 18:48 Čas čtení 0:43 Jdeš na medvědí česnek? Pozor, ať neskončíš v nemocnici na JIP jako dvě ženy na Kroměřížsku Jdeš na medvědí česnek? Pozor, ať neskončíš v nemocnici na JIP jako dvě ženy na Kroměřížsku

Mladá žena je střední postavy, má 158–160 cm, hnědé oči a středně dlouhé rovné vlasy hnědé barvy s blond melírem. Barva vlasů na fotografii, kterou připojila policie, proto není aktuální. Nosí dioptrické brýle, které však nemusí mít na sobě.

„Naposledy na sobě měla mít modrý kabát s nařasenými rameny pod kolena, černé džíny, černé plátěné tenisky a černý batoh. Pokud pohřešovanou ženu uvidíte nebo máte k ní či jejímu pohybu jakékoliv informace, kontaktujte policisty na tísňové lince 158,“dodala Richterová.

Domů
Sdílet
Diskuse