Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
6. května 2023 14:05
Čas čtení 0:25

Obrazem: Takto probíhala korunovace Karla III. Podívej se na snímky ze slavnostního obřadu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Obrazem: Takto probíhala korunovace Karla III. Podívej se na snímky ze slavnostního obřadu
Zdroj: TASR/AP/Jonathan Brady

Podívej se na galerii fotografií ze slavnostní korunovace Karla III.

Karel III. v sobotu složil královský slib a byl oficiálně korunován. Slavnostního obřadu se zúčastnilo přes 2000 hostů včetně prezidenta Petra Pavla a jeho manželky Evy. Refresher ti přináší fotogalerii, v níž se můžeš podívat, jak korunovace britského krále Karla III. probíhala.

6. května 2023 13:13 Čas čtení 0:28 AKTUÁLNĚ: Karel III. byl korunován. „Přišel jsem, abych sloužil,“ řekl AKTUÁLNĚ: Karel III. byl korunován. „Přišel jsem, abych sloužil,“ řekl

Podívej se na fotografie z korunovace

Petr Pavel s manželkou Evou.Korunovace Karla III.Korunovace Karla III.Korunovace Karla III.
Zobrazit galerii
(15)

Král Karel III. odpřisáhl věrnost Bohu a slíbil, že bude spravedlivě vládnout. Informuje o tom na webu ČT24. Během úvodu mu přítomní symbolicky potvrdili, že jej uznávají jako panovníka. Korunovace se koná skoro 70 let po obřadu Alžběty II.

Tradiční obřad se uskutečnil ve Westminsterském opatství. Na situaci během korunovace v ulicích dohlíží až jedenáct tisíc policistů, píší Novinky.cz.

6. května 2023 8:34 Čas čtení 1:13 Korunovace Karla III.: Toto jsou detaily slavnostního obřadu Korunovace Karla III.: Toto jsou detaily slavnostního obřadu
Domů
Sdílet
Diskuse