Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
12. května 2023 11:54
Čas čtení 0:36

Pozor, od června už nebude možné posílat Messenger zprávy přes Apple Watch

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Pozor, od června už nebude možné posílat Messenger zprávy přes Apple Watch
Zdroj: Meta/materiály pre médiá

Aplikace pro posílání zpráv Messenger končí na zařízení Apple Watch. Uživatelé ji mohou používat do 31. května. Následně budou dostávat pouze upozornění na zprávy. Odepisování nebude možné.

Meta ukončí provoz aplikace Messenger na zařízení Apple Watch. Společnost to potvrdila serveru TechCrunch. Ti, kteří mají aplikaci nainstalovanou, jsou upozorněni, že „po 31. květnu nebude Messenger k dispozici jakožto aplikace pro Apple Watch“. Stále však bude možné dostávat na hodinkách upozornění.

Lidé budou dostávat oznámení, odepisování z hodinek však možné nebude

Uživatelé tak stále budou dostávat oznámení, nemohou však na ně odpovídat a místo toho musí použít aplikaci pro iPhone. „Lidé mohou po spárování stále přijímat oznámení z aplikace Messenger na svých hodinkách Apple Watch, ale od začátku června již nebudou moci ze svých hodinek odpovídat,“ uvedl mluvčí Mety v e-mailu pro TechCrunch.

12. května 2023 10:58 Čas čtení 0:37 Došlo k dosud největší vesmírné explozi. Mohlo jít o setkání hvězdy s černou dírou Došlo k dosud největší vesmírné explozi. Mohlo jít o setkání hvězdy s černou dírou

Není jasné, proč společnost chce tento krok učinit. Zároveň přichází v době, kdy Meta podniká i další opatření ohledně Messengeru v rámci aplikace Facebook.

Zpět
Sdílet
Diskuse