Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Barbora Fábryová
16. května 2023 15:58
Čas čtení 0:27

WhatsApp dostal novou funkci, na kterou čekaly miliony uživatelů. Takto ji zapneš ve svém telefonu, prioritou je soukromí

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
WhatsApp dostal novou funkci, na kterou čekaly miliony uživatelů. Takto ji zapneš ve svém telefonu, prioritou je soukromí
Zdroj: Pexels

Společnost Meta slibuje, že funkce zaměřené na soukromí budou na WhatsAppu postupně přibývat.

Populární aplikace WhatsApp představila novou funkci Chat Lock, která uživatelům zjednoduší správu soukromých chatů. Uzamčené chaty budou nově uloženy ve složce, která bude chráněna heslem nebo biometrickými údaji.

Upozornění z těchto chatů nebudou zobrazovat obsah zprávy ani jméno odesílatele. O novince informoval Mark Zuckerberg na Facebooku.

14. května 2023 11:00 Čas čtení 3:55 Mark Zuckerberg slaví 39. narozeniny. Jaký bere plat a proč zabil kozu laserem? Tohle je 6 zajímavostí, které možná nevíš Mark Zuckerberg slaví 39. narozeniny. Jaký bere plat a proč zabil kozu laserem? Tohle je 6 zajímavostí, které možná nevíš

Nová aktualizace bude užitečná zejména pro ty, kteří se o svůj telefon musí dělit s jinými lidmi. Nově se bude dát zamknout samotná aplikace WhatsApp a odemknout ji bude možné pouze s použitím biometrických údajů.

„Zámek chatu během několika následujících měsíců plánujeme rozšířit o další možnosti včetně uzamčení doplňkových zařízení a vytvoření vlastního hesla pro chaty, abyste mohli používat jedinečné heslo, které se liší od hesla telefonu,“ píše Meta na blogu.