Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová TASR
13. června 2023 v 12:55
Čas čtení 0:44

Tři mrtvá těla a nájezd dodávkou do lidí na severu Británie. „Šokující incident,“ komentuje premiér

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Tři mrtvá těla a nájezd dodávkou do lidí na severu Británie. „Šokující incident,“ komentuje premiér
Zdroj: TASR/Jacob King/PA via AP

Policie ve městě Nottingham na severu Anglie našla v úterý tři mrtvá těla. Další tři lidé utrpěli zranění poté, co do nich najela dodávka.

Policie se domnívá, že oba incidenty spolu souvisejí, a zatkla podezřelého muže. Informuje o tom TASR díky zprávě agentury AP.

Šéfka místní policie Kate Meynell dodala, že dvě z obětí našli policisté na jiné ulici než třetí. „Je to strašná a tragická událost, která si vyžádala životy tří lidí,“ uvedla. Dodala, že vyšetřování je v počáteční fázi a tým vyšetřovatelů se snaží zjistit, co přesně se stalo. Policie zatkla 31letého muže podezřelého z vraždy, uvedl deník The Guardian.

11. června 2023 v 18:10 Čas čtení 1:23 Problémy s autopilotem Tesla: Způsobil nejvíce nehod ve srovnání s jinými autopiloty. Při 736 nehodách zemřelo 17 lidí Problémy s autopilotem Tesla: Způsobil nejvíce nehod ve srovnání s jinými autopiloty. Při 736 nehodách zemřelo 17 lidí

„Chtěl bych poděkovat policii a záchranným složkám za jejich průběžnou reakci na šokující incident, ke kterému došlo dnes ráno v Nottinghamu,“ komentoval britský premiér Rishi Sunak na Twitteru.

K incidentům došlo v centru Nottinghamu. Ve městě byla dočasně přerušena tramvajová doprava. Nottingham leží asi 190 kilometrů severně od Londýna a žije v něm asi 350 000 lidí.

12. června 2023 v 19:20 Čas čtení 0:53 V Čechách žily „vlčí děti“, neměly jména ani rodná čísla. Otec pěstoval půl tuny marihuany V Čechách žily „vlčí děti“, neměly jména ani rodná čísla. Otec pěstoval půl tuny marihuany
Domů
Sdílet
Diskuse