Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Kristýna Dobiášová
13. června 2023 v 14:27
Čas čtení 0:17

Česká turistka zemřela na pláži v Tunisku

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Česká turistka zemřela na pláži v Tunisku
Zdroj: Unsplash/Christian Gabi

Na hotelové pláži v tuniském letovisku Zarzís zemřela česká turistka. Příčinu smrti určí pitva, podle Anety Kovářové z tiskového oddělení MZV mohlo jít o srdeční selhání.

Česká turistka zemřela v pondělí na pláži v tuniském letovisku Zarzís. Informují o tom Novinky na základě zprávy serveru Tunisie-actu. „Potvrzují úmrtí starší ženy v Tunisku,“ sdělil Novinkám mluvčí české diplomacie Daniel Drake.

12. června 2023 v 20:01 Čas čtení 0:39 Nizozemsko začíná nabízet bezplatný opalovací krém, využilo k tomu dávkovače z pandemie. Zdarma ho dostaneš na různých místech Nizozemsko začíná nabízet bezplatný opalovací krém, využilo k tomu dávkovače z pandemie. Zdarma ho dostaneš na různých místech

O vylovení těla z moře se postarali zaměstnanci civilní obrany. Přesnou příčinu úmrtí určí pitva v medenínské nemocnici. Aneta Kovářová pro ČTK uvedla, že 76letá žena zemřela nejspíše kvůli srdečnímu selhání. Bližší okolnosti úmrtí zatím nezná, píše Radio Prague International.

Domů
Sdílet
Diskuse