Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kateřina Viková
13. července 2023 v 13:04
Čas čtení 0:41

Letadlo muselo nouzově přistát kvůli nezvladatelnému cestujícímu. Byl nespokojený s podávaným jídlem

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Letadlo muselo nouzově přistát kvůli nezvladatelnému cestujícímu. Byl nespokojený s podávaným jídlem
Zdroj: Wikipedia commons/Sebastian White/volně k užití

Let United Airlines směřující z Houstonu do Amsterodamu musel nouzově přistát v Chicagu. Důvodem byl neukázněný cestující v business třídě, jenž ztropil scénu, údajně proto, že neměli jídlo, které chtěl.

Let byl přerušen po zhruba dvou hodinách. Piloti museli nad Chicagem kroužit, aby spotřebovali dostatek paliva a letadlo mohlo bezpečně přistát, uvádí s odkazem na portál Flightradar24 server Guardian.

Posádka v interní komunikaci ohlásila první, nejnižší stupeň ohrožení kvůli nezvladatelnému cestujícímu. „Let United z Mezinárodního letiště George Bushe do Amsterodamu byl odkloněn na letiště O'Hare a bezpečně přistál, důvodem byla výtržnost. Ostraha vyčkala u odletové brány a odvedla cestujícího z paluby,“ uvedla společnost. Letadlo nakonec v Nizozemsku přistálo o tři hodiny později, než bylo původně v plánu.

13. července 2023 v 10:38 Čas čtení 0:48 Gorila v torontské zoo si vytvořila závislost na videích. Povolené už má jen dokumenty s Attenbouroughem Gorila v torontské zoo si vytvořila závislost na videích. Povolené už má jen dokumenty s Attenbouroughem

I když není jasné, kvůli jakému jídlu se pasažér rozčílil, cestující v business třídě mají obvykle na výběr ze tří hlavních jídel a během letu mají k dispozici další menší jídla.

Letecká společnost United Airlines však čelí kritice, že se její palubní strava nevrátila ke standardu, kterého dosahovala před pandemií koronaviru. Společnost navíc loni oznámila, že zvyšuje cenu za sedadlo v business třídě.

Domů
Sdílet
Diskuse