Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
14. července 2023 13:37
Čas čtení 0:30

OceanGate nabízející ponory k Titaniku maže své digitální stopy

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
OceanGate nabízející ponory k Titaniku maže své digitální stopy
Zdroj: TASR/AP

Americká společnost OceanGate, jejíž miniponorka Titan na konci června implodovala, zrušila své profily na sociálních sítích. Přestaly fungovat i její webové stránky.

Ke smazání digitální stopy došlo podle deníku Insider týden poté, co společnost OceanGate oznámila přerušení veškerých hlubokomořských aktivit a průzkumů. Zástupci společnosti smazali všechny své stránky na Facebooku, Twitteru a LinkedInu. Smazán byl také jeden z účtů na Instagramu, zatímco druhý je nyní již jen soukromý.

Pokud navštívíš webové stránky společnosti, najdeš na nich už jen černou obrazovku a sdělení: „Společnost OceanGate Expeditions pozastavila veškeré průzkumné a komerční operace.“ Ještě v úterý přitom podle DailyTimes stránky i deset dní po tragédii inzerovaly ponory k vraku Titaniku.

22. června 2023 16:40 Čas čtení 1:10 Takto zřejmě zemřela posádka miniponorky Titan: Vysvětlujeme, jak probíhá podchlazení nebo hypoxie (Aktualizováno) Takto zřejmě zemřela posádka miniponorky Titan: Vysvětlujeme, jak probíhá podchlazení nebo hypoxie (Aktualizováno)

V miniponorce Titan zahynulo všech pět cestujících včetně CEO společnosti. Po mezinárodní pátrací a záchranné operaci byly ostatky ponorky nalezeny 22. června asi 500 metrů od Titaniku. Událost jsme bedlivě sledovali a všechno důležité se dočteš v samostatném tématu, které pro tebe Refresher připravil. 

Domů
Sdílet
Diskuse