Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Kateřina Viková
1. srpna 2023 11:01
Čas čtení 0:43

Francouz známý pro svoje kaskadérské kousky na střechách mrakodrapů spadl z výšky 70 pater a zemřel

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Francouz známý pro svoje kaskadérské kousky na střechách mrakodrapů spadl z výšky 70 pater a zemřel
Zdroj: Instagram/@remnigma

Francouz Remi Lucidi, který online vystupoval pod jménem Remi Enigma, známý pro extrémní kaskadérské kousky, zemřel poté, co spadl z téměř 70patrové budovy v Hongkongu.

Třicátník Lucidi vypadl ze 68. patra v Tregunter Tower a na místě byl prohlášen za mrtvého, informoval South China Morning Post

Do budovy prý dorazil kolem 18. hodiny tamního času a řekl ochrance, že jde na návštěvu k příteli ve 40. patře. Vstoupil do výtahu, než strážník stihl zjistit, že údajný hostitel Lucidiho nezná. Výtahem vyjel do 49. patra a poté vyšel po schodech do horní části budovy.

Podle policie Lucidiho naposledy viděli živého kolem 19:40, když zvenku poklepal na jedno z oken budovy, kvůli čemuž uklízečka, která ho spatřila, zavolala policii. Jedna z možných teorií příčin jeho smrti tvrdí, že byl uvězněn na vrcholu budovy zvenku, a proto zaklepal na okno, aby přivolal pomoc. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ʀᴇᴍɪ ᴇɴɪɢᴍᴀ (@remnigma)

Policisté na místě činu nalezli i Lucidiho kameru, na které byly záběry z jeho dalších kaskadérských kousků. Před týdnem na Instagramu zveřejnil fotku, že je právě v Hongkongu. Další fotografie na Lucidiho profilu ukazují, jak šplhá na lešení, jeřáby nebo stojí na vrcholu nespočtu výškových budov v Dubaji, Bulharsku a Francii.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ʀᴇᴍɪ ᴇɴɪɢᴍᴀ (@remnigma)

Domů
Sdílet
Diskuse