Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
10. srpna 2023 10:15
Čas čtení 0:46

FOTO: Válí se ti 55 milionů na účtě? Krejčířova vila je opět na prodej

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
FOTO: Válí se ti 55 milionů na účtě? Krejčířova vila je opět na prodej
Zdroj: ČTK/Profimedia

Vila uprchlého podnikatele Radovana Krejčíře po letech opět hledá svého majitele. Vnitřní prostory i zahrada prošly rekonstrukcí, žraločí akvárium zmizelo.

Černošická vila s impozantním výhledem je k mání na serveru SReality.cz za „pouhých“ 55 milionů korun. Jedná se o dvojnásobek ceny, za jakou byl objekt vydražen v roce 2021. Tehdy se vila prodala za 21,38 milionu korun. Informovala o tom ČTK.

9. srpna 2023 13:34 Čas čtení 0:33 Hrůzný nález při rekonstrukci domu. Muže v Přerově čekalo pod betonovou podlahou sto let staré překvapení Hrůzný nález při rekonstrukci domu. Muže v Přerově čekalo pod betonovou podlahou sto let staré překvapení

V inzerátu stojí, že stavba prošla mezi lety 2022 a 2023 částečnou rekonstrukcí. Vyměněna byla střecha, došlo ke kompletnímu zajištění domu, rekonstrukci fasády či doplnění chybějících exteriérových prvků. Případný nový majitel či majitelka se může těšit také na nový výtah. Oproti dřívějšímu stavu naopak chybí legendární akvárium, ve kterém bývalý král českého podsvětí choval žraloka.

Anketa:
Líbilo by se ti takové bydlení?
Ne.
Ale jooo...
Ne.
53 %
Ale jooo...
47 %

Dům stojící na kopci nad městem hledá svého kupce již od roku 2016, kdy se ocitl v exekuci. Od té doby se konalo hned několik pokusů o dražbu. V srpnu 2019 vilu zachvátil ničivý požár, kvůli kterému se dramaticky snížila její hodnota. Loni v listopadu získala vilu podnikatelka s realitami Petra Kučerová.

10. května 2023 6:00 Čas čtení 4:29 České podsvětí se třese hrůzou. Kontroverzní podnikatel a násilník Radovan Krejčíř se připravuje na návrat do Česka České podsvětí se třese hrůzou. Kontroverzní podnikatel a násilník Radovan Krejčíř se připravuje na návrat do Česka

Vila se v roce 2005 stala svědkem dramatického útěku Radovana Krejčíře během policejní prohlídky. Bývalý český podnikatel žije od roku 2007 v Jihoafrické republice. Od roku 2013 si odpykává trest v tamním vězení. Česká republika již více než 15 let usiluje o jeho vydání do Česka.

Krejčířova vila v Černošicích je na prodej za 55 milionů korun.Krejčířova vila v Černošicích je na prodej za 55 milionů korun.Krejčířova vila v Černošicích je na prodej za 55 milionů korun.Krejčířova vila v Černošicích je na prodej za 55 milionů korun.
Zobrazit galerii
(5)
Domů
Sdílet
Diskuse