Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Koucká
16. srpna 2023 7:10
Čas čtení 0:29

Špatná reklama, taky reklama. Instruktor naboural přímo do budovy autoškoly s cedulí „Nauč se řídit“

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Špatná reklama, taky reklama. Instruktor naboural přímo do budovy autoškoly s cedulí „Nauč se řídit“
Zdroj: Lakewood Police Dept.

Policie v Coloradu řešila bizarní případ. Zaměstnanec autoškoly totiž autem naboural přímo do budovy.

Policejní oddělení v coloradském Lakewoodu sdílelo fotografii z místa nehody s vysvětlením, že řidič vozidla je instruktorem této autoškoly a byl obviněn z dopravního přestupku. Nehoda se stala u budovy „Learn to Drive“ podél Wadsworth Boulevard na severní straně města západně od Denveru. 

15. srpna 2023 15:12 Čas čtení 0:51 Letošní rok bude nejspíš nejteplejší v historii. A příští bude ještě teplejší, tvrdí NASA Letošní rok bude nejspíš nejteplejší v historii. A příští bude ještě teplejší, tvrdí NASA


Podle majitele firmy však zaměstnanec v té době nebyl instruktorem a byl to teprve jeho druhý den v práci, uvedla společnost 11 News. Při nehodě nebyl naštěstí nikdo vážně zraněn. 


„Bezpečnost našich zaměstnanců a studentů je prvořadá,“ řekl 11 News majitel společnosti Community Driving School Steve Rohman: „Muž, který naboural, byl ve svém osobním vozidle. Snažíme se, aby všichni naši instruktoři a studenti byli v bezpečí.“


Řidič nebyl veřejně identifikován a Rohman dodal, že viník nehody u nich už nepracuje.

Domů
Sdílet
Diskuse