Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
7. září 2023 10:31
Čas čtení 1:01

Pražský fotbalista napadl během zápasu 18letého rozhodčího. Zničil mu dres a nadával do č***ků

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Incident se stal během zápasu mezi pražskými kluby Sokol Bílá Hora a TJ Březiněves. Útočník odešel s desetitisícovou pokutou a zákazem hraní.

Dokumenty potvrzující napadení zveřejnil na sociální síti X uživatel vystupující pod jménem Mladý senior. Z příspěvku vyplývá, že útočníkem je 38letý Petr N. hrající za Březiněves.

Fotbalista na rozhodčího nejprve zaútočil verbálně se slovy „To si děláš prdel, ty č*ráku“, po čemž následovalo napadení fyzické. Hráč měl mladému rozhodčímu při útoku zničit dres. Utkání bylo okamžitě přerušeno, rozhodčí podle svých slov nemohl z psychických důvodů pokračovat v řízení zápasu.

Útočník po zápase neprojevil žádnou lítost. Za chování svého hráče se neomluvil ani vedoucí hostujícího březiněveského týmu. Muž v disciplinárním řízení obdržel pokutu 10 tisíc korun a zákaz činnosti do konce ledna 2024.

Incident vyvolal mezi uživateli bouřlivé reakce. Mnozí poukazují zejména na nízký věk poškozeného a nedostatek mladých rozhodčích v českém fotbalovém prostředí. Jeden z pražských rozhodčích Martin Chládek zveřejnil fotku zničeného dresu. „Fungl nový, který si pořídil za částku cca třikrát vyšší, než byla jeho odměna v hrubém za tento zápas,“ dodal.

Domů
Sdílet
Diskuse