Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Daniel Mikolášik
9. září 2023 11:03
Čas čtení 1:00

VIDEO: Pár souložil na návsi v obci u Nitry, kolem procházeli školáci. Milenci skončili v rukou policie

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Dvojice se oddávala divokým sexuálním radovánkám přímo před okny obecního úřadu.

Další případ sexu na veřejnosti z Nitry a okolí. Tentokrát jde o případ 37leté ženy a 35letého muže, kteří měli sex za bílého dne na jedné z laviček přímo na náměstí ve Velkém Záluží. Kolem nich chodili obyvatelé obce včetně dětí, které šly na náměstí ze školy. Kolemjdoucí je při tom také natáčeli, záběry zveřejnil portál noviny.sk.

Svědci pro TV JOJ uvedli, že dvojice souložila před okny obecního úřadu. „Přes okno jsem viděl pár, který byl velmi blízko u sebe. Nejprve se líbali. Paní se k němu velmi přitiskla, klekla si před pána a začala s ním provozovat orální sex. Pak si na něj sedla a pokračovali v pohlavním styku,“ uvedl svědek incidentu.

Oba zúčastnění skončili v rukou policie, kterou přivolali svědci. „Byli obviněni z trestného činu výtržnictví,“ uvedla Renáta Čuháková, policejní mluvčí v Nitře. Podle všeho se nejedná o místní obyvatele. Muž je z obce nedaleko Piešťan a žena z Kysuc. Ta se v místní nemocnici léčila ze závislosti na drogách. „Šlo o ženu, která se léčila na psychiatrii, a muž si pro ni přišel,“ vysvětlil starosta obce Milan Bíro.

Nejedná se o jediný případ sexu na veřejnosti v Nitře a okolí. Jen v letošním roce se v médiích objevily další dva případy, jeden na Mostné ulici v Nitře, kde se koncem května v nočních hodinách oddávali sexuálním radovánkám na veřejnosti v centru města 21letá žena z Ukrajiny a 29letý muž z Indie, a druhý letos v červenci, kdy se dvojice oddávala sexu za bílého dne na letním koupališti na Sihoti.

Domů
Sdílet
Diskuse