Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kateřina Viková
17. září 2023 v 16:07
Čas čtení 0:23

Nehoda letadla na severu Čech: Stroj se při přistávání střetl s projíždějícím autem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nehoda letadla na severu Čech: Stroj se při přistávání střetl s projíždějícím autem
Zdroj: Policie České republiky, KŘP Libereckého kraje

V sobotu krátce před čtvrtou hodinou odpoledne se nedaleko letiště v Českém Dubu na Liberecku střetlo malé letadlo s automobilem, který jel ve směru od Starého Dubu na obec Domaslavice. Při incidentu nebyl nikdo zraněn.

Na místo byli okamžitě vysláni policisté, kteří zjistili, že ultralehké letadlo ze zatím nezjištěných příčin při přistávání křídlem zavadilo o osobní vozidlo Nissan, které v tu dobu projíždělo po přilehlé pozemní komunikaci ve směru od Starého Dubu na obec Domaslavice, informovala na svém webu policie. 

17. září 2023 v 14:49 Čas čtení 1:13 GALERIE: Ničivé záplavy v Libyi za sebou zanechaly spoušť a tisíce obětí. Podle expertů se rozsáhlé tragédii dalo zabránit GALERIE: Ničivé záplavy v Libyi za sebou zanechaly spoušť a tisíce obětí. Podle expertů se rozsáhlé tragédii dalo zabránit

Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. „Pilota i řidiče osobního vozidla podrobili policisté orientační dechové zkoušce na alkohol, která byla v obou případech negativní,“ uvedla policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Příčina a okolnosti nehody jsou nyní předmětem šetření. Kromě dopravních policistů se jí nyní zabývá i letecká inspekce. Předběžná výše škody je přes půl milionu korun.

Domů
Sdílet
Diskuse