Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
2. října 2023 v 10:11
Čas čtení 0:27

Řidička narazila do betonového svodidla, až vyletěl motor z auta. Na Pražský okruh musel vrtulník

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Řidička narazila do betonového svodidla, až vyletěl motor z auta. Na Pražský okruh musel vrtulník
Zdroj: Pixabay/volně k užití

K nehodě došlo v neděli okolo 23. hodiny na sedmém kilometru dálnice D0 u pražských Cholupic ve směru k letišti.

„Řidička s osobním automobilem nabourala ze zatím neznámých příčin do betonových svodidel na pravé straně dálnice. Od svodidel se její auto odrazilo a převrátilo se v levém pruhu dálnice. Z vozu při nehodě navíc vylétl motor,“ uvedl server Novinky.cz.

Vrtulník nakonec nebyl třeba

​Na místě zasahovali hasiči, policisté i záchranáři, kteří k nehodě vyslali také vrtulník. Podle informací serveru TV Nova ho ale nebylo třeba. Žena byla celou dobu při vědomí a její zranění nebyla tak závažná. Do nemocnice ji tak dopravila sanitka.

Dálnici uklidili hasiči, kteří převrátili auto zpět na kola. Provoz na dálnici byl v jízdním pásu vedoucím směrem k letišti po dobu zásahu zastaven zhruba na hodinu a půl. Okolnosti nehody nyní prověřuje policie.

30. září 2023 v 6:00 Čas čtení 6:01 Češka zvládla nejtěžší závod světa i Kilimandžáro. Válet se na dovolené je pro mě utrpení, říká cestovatelka Češka zvládla nejtěžší závod světa i Kilimandžáro. Válet se na dovolené je pro mě utrpení, říká cestovatelka
Domů
Sdílet
Diskuse