Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
2. října 2023 16:50
Čas čtení 0:51

Muž na Plzeňsku strčil ženě do vagíny pyrotechniku a odpálil ji. Zraněná je ve vážném stavu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Muž na Plzeňsku strčil ženě do vagíny pyrotechniku a odpálil ji. Zraněná je ve vážném stavu
Zdroj: Facebook/Policie České republiky

K neuvěřitelně hrůznému činu došlo na ubytovně v Kožlanech na Plzeňsku.

V noci ze soboty na neděli mělo na ubytovně v Kožlanech na Plzeňsku dojít k naprosto nepochopitelnému činu. Asi pětatřicetiletý muž zbil ženu, následně jí do přirození zasunul pyrotechnickou petardu, kterou pak také odpálil. S informací přišel regionální server Krimi-Plzeň, který odkázal na zdroj přímo z místa. Podle jeho zdroje se jednalo o cizince a cizinku.

2. října 2023 15:41 Čas čtení 0:48 Zuzana Čaputová oficiálně pověřila Roberta Fica sestavením slovenské vlády. Dostal časové ultimátum Zuzana Čaputová oficiálně pověřila Roberta Fica sestavením slovenské vlády. Dostal časové ultimátum

Muž lhal lékařům, že za zranění může rána do břicha

Žena utrpěla velmi vážná a život ohrožující vnitřní zranění. Útočník ale nepřivolal pomoc a sám zraněnou odvezl do Fakultní nemocnice Plzeň. Tam se zdravotnickému personálu snažil namluvit, že za zranění může rána do břicha. „Lékaři samozřejmě okamžitě poznali, že zranění ženy neodpovídají popisu i jak k nim zřejmě došlo, a vše oznámili policii,“ uvedl server a dodal, že do nemocnice okamžitě vyjeli policisté, kteří podezřelého zadrželi a umístili do policejní cely.

„V tuto chvíli můžeme pouze potvrdit, že v malé obci na Plzeňsku došlo k napadení mladé ženy, kdy si její zranění vyžádalo hospitalizaci v nemocnici. V souvislosti s tímto případem policisté zadrželi jednu osobu. Ve věci nyní probíhají úkony trestního řízení a kriminalisté prověřují veškeré okolnosti případu,“ sdělila serveru policejní mluvčí Michaela Reindlová. Ta také potvrdila, že útočník i zraněná žena jsou cizinci.

Podle posledních informací je žena v nemocnici stále hospitalizována a její stav je velmi vážný.

Domů
Sdílet
Diskuse