Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková ČTK
28. listopadu 2023 8:32
Čas čtení 0:37

Tragická nehoda na D1. Kamion se zřítil z mostu a začal hořet

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tragická nehoda na D1. Kamion se zřítil z mostu a začal hořet
Zdroj: Hasiči Kraje Vysočina

Na dálnici D1 u Bělotína na Přerovsku došlo v ranních hodinách k nehodě. Na místě zasahovalo pět hasičských jednotek.

Kamion podle informací olomouckých hasičů prorazil svodidla a zřítil se z mostu. Po pádu začal ihned hořet. U nehody zasahovalo pět jednotek, informovala mluvčí hasičů Lucie Balážová ČTK. Dálnice je sjízdná se zvýšenou opatrností levým a středním pruhem.

28. listopadu 2023 6:36 Čas čtení 0:58 Výstraha: Pozor na závěje, sněhové jazyky a náledí! Výstraha: Pozor na závěje, sněhové jazyky a náledí!

Nehoda se stala kolem čtvrté ráno na 310. kilometru ve směru na Přerov. Z proražené nádrže unikly provozní kapaliny. Hasiči se je snaží zlikvidovat tak, aby neohrozily životní prostředí. Na dálnici se tvořily kolony, podle informací Ředitelství silnic a dálnic je po sedmé hodině již zdržení minimální. Za tento měsíc se jedná již o čtvrtou nehodu v Olomouckém kraji. O nehodě informovali na síti X olomoučtí hasiči.

Domů
Sdílet
Diskuse