Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
20. prosince 2023 16:11
Čas čtení 0:52

Vražda v Klánovicích: Policie ukončila pátrání v lese

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vražda v Klánovicích: Policie ukončila pátrání v lese
Zdroj: Policie ČR

Velké policejní manévry probíhaly od úterka v Klánovickém lese a okolí poté, co zde byly minulý týden v pátek zastřeleny dvě osoby – muž a jeho dvouměsíční dcera. Ve středu odpoledne byla pátrací akce zastavena.

„Dvoudenní bezpečnostní pátrací akce v Klánovickém lese skončila. Nenašli jsme v něm nikoho, kdo by se tam skrýval, byl nebezpečný, a ani nic, co by aktuálně naznačovalo jakékoliv hrozící riziko. Zvýšený výkon služby bude v oblasti dál pokračovat,“ uvedla policie na sociální síti X ve středu odpoledne.

Přitom od hrůzného činu konstantně hovoří o nebezpečí a nabádá ke zvýšené opatrnosti všech, kteří se pohybovali poblíž. Jak jsme psali, vražda muže a jeho dvouměsíční dcery v kočárku se udála v pátek kolem třetí hodiny odpoledne. Muž byl údajně čtyřikrát střelen do hlavy, dle dostupných svědectví však byly slyšet jen výstřely dva. Dítě v kočárku mělo být střeleno do břicha.

Policie také prosí veřejnost o spolupráci. Hlavně řidiče, kteří projížděli v pátek mezi sedmou hodinou ranní a pátou hodinou odpolední okolím Klánovického lesa a měli zapnuté palubní kamery. Informace lze uvádět na telefonním čísle 731 553 135 nebo e-mailu [email protected].

Motiv zatím není znám policii ani příbuzným, kteří se domnívají, že dvojice musela narazit na neznámého člověka. Muži se prý totiž nikdo mstít nechtěl, i když to podle nezávislých expertů mohlo na vraždu ze msty sedět.

15. května 2024 8:33 Čas čtení 0:08 KVÍZ: Jak dobře znáš české hrady a zámky? Prověř si své znalosti v našem kvízu KVÍZ: Jak dobře znáš české hrady a zámky? Prověř si své znalosti v našem kvízu

Les prohledávala policie již od pátku minulého týdne. Pátrání se zúčastnily všechny možné jednotky včetně policistů na koních a lidé z Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování Policejního prezidia ČR. Pátrání dosud úspěšné nebylo. 

Domů
Sdílet
Diskuse