Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
8. ledna 2024 13:01
Čas čtení 0:34

Při pádu malého letadla zemřeli dva muži. Jeden měl na sobě převlek Santa Clause

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Tragická nehoda způsobila trauma dětem, které se těšily na příchod Santy.

Při nedělní letecké nehodě ve střední Francii zahynul pilot a cestující v kostýmu Santa Clause. Informovala o tom tisková agentura AFP s odvoláním na úředníky. Muži ve věku 68 a 79 let mířili na dětskou oslavu v rámci akce místního leteckého klubu. Malé letadlo se zřítilo necelé dva kilometry od letiště Vichy-Charmeil, uvedly záchranné služby.

7. ledna 2024 17:50 Čas čtení 0:45 Pokusil se zabít svou známou, dalšímu člověku vyhrožoval tyčí. Zadrženému muži hrozí 20 let vězení Pokusil se zabít svou známou, dalšímu člověku vyhrožoval tyčí. Zadrženému muži hrozí 20 let vězení

Děti, které čekaly na přílet v leteckém klubu Vichy-Charmeil, utrpěly „šok“, řekl agentuře AFP pod podmínkou zachování anonymity jeden z členů klubu. Dětem s jejich traumatem pomohla také záchranná služba, uvedli úředníci.


„Dva muži, z nichž jeden byl oblečen jako Santa Claus, se museli vrátit na letiště,“ vysvětlila agentuře AFP Pascale Trimbach, prefektka departementu Allier. Dodala, že dvojice mužů vzlétla během slavnostní akce, kde na jejich návrat čekaly děti a členové leteckého klubu.


Okolnosti havárie při přiblížení na přistávací dráhu „musí být teprve zjištěny“, napsala prefektura ve svém prohlášení.

Domů
Sdílet
Diskuse