Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
17. ledna 2024 17:12
Čas čtení 0:16

ŽIVĚ: Nové éra chytrých telefonů je tady! Samsung představí revoluční zařízení

Kategorie:
Ekonomika
Uložit Uložené
ŽIVĚ: Nové éra chytrých telefonů je tady! Samsung představí revoluční zařízení
Zdroj: Samsung

Samsung dnes představí další novinku ze série Galaxy Unpacked, kterou vstoupí do světa AI. Zařízení je z mobilní oblasti, revolucí má však být nejen pro firmu, ale i pro celé mobilní odvětví.

„Připravte se na objevení nové éry možností s nejnovějšími inovacemi Galaxy, které změní způsob, jakým žijeme, komunikujeme a tvoříme. Nová řada Galaxy S přinese vyšší standard a nabídne dosud nejrychlejší mobilní zážitek,“ láká Samsung.

17. ledna 2024 15:47 Čas čtení 0:29 Změny počasí komplikují dopravu. U jakých spojů můžeš počítat se zpožděním? Změny počasí komplikují dopravu. U jakých spojů můžeš počítat se zpožděním?

Na dnešní akci v kalifornském San José představí rodinu smartphonů Samsung Galaxy S24, jejíž hlavní novinkou je hlubší integrace umělé inteligence. Představení začne ve středu 17. ledna v 19 hodin.

Livestream můžeš sledovat tady:

Domů
Sdílet
Diskuse