Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Aneta Gospičová
25. ledna 2024 v 13:59
Čas čtení 0:27

Plat 140 tisíc korun? Nedaleko hranic můžeš získat práci ve společnosti Elona Muska

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Plat 140 tisíc korun? Nedaleko hranic můžeš získat práci ve společnosti Elona Muska
Zdroj: Flick.com/ Steve Jurvetson

Tesla otevře v Rakousku několik servisních středisek.

Tesla letos otevře servisní středisko v rakouském St. Pöltenu nedaleko Vídně. Nabídky práce byly zveřejněny na portálu Karriere.at, informuje Topspeed.sk.

25. ledna 2024 v 12:16 Čas čtení 0:21 Známá drogerie v Praze otevírá svoji nejmodernější prodejnu. Nabízí slevu 20 procent na celý nákup Známá drogerie v Praze otevírá svoji nejmodernější prodejnu. Nabízí slevu 20 procent na celý nákup

Hledají se zaměstnanci na pozici servisního manažera centra, který se bude starat o prozákaznické procesy a bude zodpovědný i za zaměstnance. Společnost nabízí za odvedenou práci mzdu ve výši 5 700 eur měsíčně, což je něco málo přes 140 tisíc korun.

Do týmu hledají také automechaniky, kteří si vydělají minimálně 2 700 eur měsíčně (66 tisíc korun). Podmínkou přijetí je praxe v provádění servisních prací a oprav. Tesla specifikuje znalosti pro automobilový, letecký nebo lodní průmysl. Budoucí zaměstnanci musí mít technickou kvalifikaci.

Tesla rovněž plánuje vybudovat servisní středisko ve Vorarlbersku, které se nachází nedaleko hranic se Švýcarskem.

Domů
Sdílet
Diskuse