Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eva Thonhauserová
27. ledna 2024 v 16:45
Čas čtení 0:31

Ukradl notebook a odešel si s ním „hrát“ do nedaleké budovy. Policii stačilo sledovat stopy ve sněhu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Policie zjistila, že muž spáchal v minulosti dva trestné činy, kvůli kterým ho měla v „hledáčku“.

V pátek 26. ledna došlo v časných ranních hodinách ke krádeži v jedné z firem ve Frýdku-Místku. Pachatel na místě odcizil notebook, toner do tiskárny a balík papírů v celkové hodnotě více než pět tisíc korun. Policie našla pachatele podle stop ve sněhu, informuje web Týdeník Police.

Hlídka, kterou přivolal spuštěný alarm, následovala sněhové šlépěje až do momentu, kdy se dostala k pachateli. Ten údajně seděl na schodech v jedné z vedlejších budov a měl na klíně otevřený notebook.

Policie muži zkontrolovala podrážky bot, které korespondovaly s otisky ve sněhu. Nakonec se ukázalo, že notebook, na kterém si pachatel „hrál“, pocházel z vykradené firmy. Policisté po zatčení zjistili, že muže mají v „hledáčku“ pro další dva trestné činy. Zloděj se ke všem skutkům přiznal a nyní mu hrozí tři roky ve vězení.

Stopy v snehu
Zdroj: Myssiing on DeviantArt/Myssiing
Domů
Sdílet
Diskuse