Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Karolína Fejtová
2. února 2024 8:46
Čas čtení 0:39

Policisté v Praze našli v autě znásilněnou ženu, po pachateli pátrají (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policisté v Praze našli v autě znásilněnou ženu, po pachateli pátrají (Aktualizováno)
Zdroj: Petra Nižnanská/Refresher

Ve čtvrtek policisté zasahovali na pražském Proseku. V autě našli polonahou svázanou ženu. Po vyšetření záchranáři oznámili, že je v pořádku.

Aktualizováno 9:38 – Policie v pátek zveřejnila informace o tom, že neznámý muž unesl ženu v jejím vlastním autě, když čekala na syna u školy, načež ji znásilnil. Policie po pachateli pátrá.

„Po pachateli kriminalisté pátrají. Jednalo se o muže ve věku asi okolo 40 let, štíhlé postavy, vysokého asi 180 cm. Oblečený byl do šedých teplákových kalhot a mikiny světlé béžové barvy s imitací ovčí srsti,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

1. února 2024 18:30 Čas čtení 0:38 Během výluky taxíkem? České dráhy mají novou službu, dostupná je už nyní Během výluky taxíkem? České dráhy mají novou službu, dostupná je už nyní

„Dnes odpoledne byla na Proseku v Praze 9 na ulici nalezena žena, která se podle všeho stala obětí zatím nespecifikovaného trestného činu,“ sdělil nejprve Blesku policejní mluvčí. Policisté zasahovali v Okřínecké ulici na pražském Proseku. 

Třicetiletá žena byla nalezena v zabahněném vozidle, které má ve svém vlastnictví. Auto bylo zaparkované před garáží, jejíž majitel poznamenal, že ho zde vidí poprvé. Policisté s psovodem se v okolí zdrželi do nočních hodin. 

Na místo vyrazili také záchranáři, aby ženu vyšetřili. „Neměla žádná viditelná zranění a po vyšetření byla ponechána na místě,“ řekla webu Novinky.cz mluvčí záchranářů Jana Poštová. 

Domů
Sdílet
Diskuse