Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
2. února 2024 v 16:23
Čas čtení 0:34

Předpověď na víkend: Zmokneš a možná tě odfoukne vítr

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď na víkend: Zmokneš a možná tě odfoukne vítr
Zdroj: Unsplash/Khamkéo Vilaysing/volně k užití (ilustrační foto)

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) zveřejnil předpověď počasí na víkend. Bude deštivo, větrno, ale i poměrně teplo.

Nejvyšší teploty se budou v sobotu pohybovat mezi sedmi až 11 stupni. Naopak nejníže se na teploměru ukážou hodnoty mezi šesti až dvěma stupni. V neděli se průměrně o dva stupně oteplí.

2. února 2024 v 9:31 Čas čtení 0:58 VIDEO: Norsko potkala nejsilnější bouře za 30 let. Záběry ukazují sílu, s jakou udeřila VIDEO: Norsko potkala nejsilnější bouře za 30 let. Záběry ukazují sílu, s jakou udeřila

„Čekáme víkend zamračený, deštivý, nadprůměrně teplý, ale i větrný,“ shrnul ČHMÚ následující víkend na sociální síti X. Oba dny bude zatažená obloha, kterou bude provázet déšť. Na horách se objeví i sněhové nebo smíšené srážky.

Víkend bude provázet silný vítr. V sobotu jeho rychlost nabere 35 až 55 kilometrů za hodinu, v horách to bude 70. Den nato se vítr vyšplhá až k 90 kilometrům za hodinu, foukat bude ze západu. Dávej si pozor, možná se proti větru objeví výstrahy.

Domů
Sdílet
Diskuse