Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Tichý
8. února 2024 15:08
Čas čtení 0:38

Olympiáda v Paříži: Takhle budou vypadat medaile, začal také prodej dalších lístků

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Olympiáda v Paříži: Takhle budou vypadat medaile, začal také prodej dalších lístků
Zdroj: Unsplash/Bryan Turner/volně k užití

Do začátku Letních olympijských her 2024 v Paříži zbývá méně než šest měsíců a ve čtvrtek 8. února začala nová fáze prodeje vstupenek.

Po dvanácti letech se olympijské hry vracejí na evropský kontinent a ty můžeš být u toho – lístky si můžeš od čtvrtečního rána zakoupit na oficiální stránce LOH v Paříži, což je jediná platforma oprávněná k prodeji vstupenek.

7. února 2024 14:55 Čas čtení 0:47 Spouští se nový sportovní kanál, najdeš na něm všechno a zdarma Spouští se nový sportovní kanál, najdeš na něm všechno a zdarma

V prodeji jsou vstupenky na všechny sporty, které budou v rámci her v Paříži k vidění. Díky těmto vstupenkám se můžeš podívat na některé z nejznámějších míst v Paříži – například na jezdecké závody na zámku Versailles nebo na šerm v Grand Palais. Lístky na některé sporty jsou ale dostupné už jen ve velmi omezeném počtu.

Vstupenky na olympijské hry nejsou nejlevnější záležitostí – jejich cena se pohybuje v řádu tisíců korun. Na některé akce se ale můžeš podívat i za nižší cenu. Všechny sportovní události si můžeš podle místa a data konání najít na oficiálních stránkách prodeje.

Ve čtvrtek se veřejnost také dozvěděla, jak budou vypadat medaile, které si sportovci a sportovkyně pověsí na krk. Ukazuje to oficiální video:

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Paris2024 (@paris2024)

Domů
Sdílet
Diskuse