Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
13. února 2024 v 12:30
Čas čtení 0:21

Policisté pátrají po šestnáctiletém mladíkovi z Prahy, odešel z domova

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policisté pátrají po šestnáctiletém mladíkovi z Prahy, odešel z domova
Zdroj: Policie České republiky

Hledaný je 185 centimetrů vysoký, má střední postavu a zelené oči. Další údaje o něm v policejní databázi nejsou.

Pražští policisté vyhlásili pátrání po šestnáctiletém Jindřichu Tymešovi z Prahy. „Odešel 6. února z místa svého bydliště v Praze 8. Rodičům nechal dopis na rozloučenou s tím, že se vrátí, až bude dospělý. V dopise také uvedl, že odchází k blíže nespecifikovaným lidem, na druhou stranu republiky,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

12. února 2024 v 12:56 Čas čtení 0:56 Padl trest pro Tadeáše Růžičku, zápasník si trestní příkaz ještě nepřevzal Padl trest pro Tadeáše Růžičku, zápasník si trestní příkaz ještě nepřevzal

Hledaný nemá sebevražedné sklony a pravděpodobným důvodem útěku může být rozhodnutí soudu o jeho umístění do výchovného ústavu. Je 185 centimetrů vysoký, má střední postavu a zelené oči. Informace o pohřešovaném mladíkovi mohou lidé sdělit na lince 158.

policie
Zdroj: Policie České republiky
Domů
Sdílet
Diskuse