Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
15. února 2024 14:27
Čas čtení 0:46

Primark otevře další prodejnu v Praze, dočkat bychom se jí mohli ještě letos

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Primark otevře další prodejnu v Praze, dočkat bychom se jí mohli ještě letos
Zdroj: Primark Česká republika/propagační materiál

Již třetí prodejnu v České republice plánuje firma otevřít mezi zářím 2024 a 2025. Nacházet by se měla v Praze v Metropoli Zličín.

První pobočku společnost otevřela na Václavském náměstí v roce 2021. Vzhledem k velké popularitě pak o rok později následovalo otevření dalšího obchodu v brněnském nákupním centru Olympia. Nyní firma opět expanduje v hlavním městě. Prodejna se bude rozkládat v nákupním centru na ploše asi 2 800 metrů čtverečních. Nabídnout by také měla až 140 nových pracovních míst.

15. února 2024 11:29 Čas čtení 0:25 Výrobce automobilových dílů propustí tisíce lidí. Továrny má i u nás Výrobce automobilových dílů propustí tisíce lidí. Továrny má i u nás

Společnost tak podporuje svůj rozvoj v rámci trhu střední a východní Evropy. Spolu s otevřením prodejny v Metropoli Zličín oznámila výstavbu další pobočky v Polsku. Do roku 2025 by tak Primark měl mít 16 prodejen na šesti trzích střední a východní Evropy. Firma se také soustředí na udržitelnost. Řetězec se zavázal zvýšit podíl oblečení vyrobeného z recyklovaných nebo udržitelněji získaných materiálů na 100 procent do roku 2030.

primark
Zdroj: Primark Česká republika/propagační materiál

„Jsme rádi, že jako první obchodní centrum v Praze budeme moci nabídnout zákazníkům populární obchod Primark. Zájem této oblíbené značky o spolupráci s naším nákupním centrem jen podtrhuje rostoucí význam a atraktivitu Metropole Zličín, z čehož máme upřímnou radost. Naši zákazníci se nyní mohou těšit na podstatné rozšíření nabídky v oblasti módy a na ještě lepší zážitek z nakupování,“ uvedl Martin Makovec, Director of Operations & Investment společnosti Unibail-Rodamco-Westfield.

Domů
Sdílet
Diskuse