Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
22. února 2024 10:12
Čas čtení 0:51

Žena dostala výpověď z bytu kvůli hlasitému sexu. Brání se tím, že je hluchoněmá

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Žena dostala výpověď z bytu kvůli hlasitému sexu. Brání se tím, že je hluchoněmá
Zdroj: Freepik/ wayhomestudio

Žena z Německa se dostala do konfliktu se svými sousedkami kvůli hlučnému sexu a přišla o bydlení. Se svým odůvodněním, že je hluchoněmá, následně neuspěla ani u soudu.

Nájemnice nejprve dostala písemné varování a následně i výpověď za opakované rušení domovního klidu. Celý spor tak skončil u soudu, kde se žena bránila tím, že ji její sousedky sledovaly a že ona kvůli svému postižení nemůže slyšet, jak moc hlučný sex je.

21. února 2024 18:18 Čas čtení 0:41 Slovenka močila na korán a vyhrožovala Čaputové. Nyní si vyslechla trest Slovenka močila na korán a vyhrožovala Čaputové. Nyní si vyslechla trest

Během řízení pak došlo i k výpovědi již zmíněných sousedek sedmatřicetileté ženy, podle informací deníku Bild si začaly dělat záznamy o mužích, kteří ženu navštěvovali.

„Zaznamenala jsem si registrační značky aut jejích návštěvníků. Byli z Celle, Düsseldorfu, Hamburku, Harcu a Senftenbergu. Ale i z Merseburku a Naumburgu,“ vypověděla jedna z nich.

„Začalo to tím, že si stěžovaly kvůli mým králíkům na balkoně. Dala jsem je tedy pryč. Pak mne dokonce sledovaly, když jsem si šla nakoupit,“ napsala Němka deníku Bild. Ve výpovědi také odmítla, že by měla sex s tolika muži. Údajně na internetu pomocí inzerátů prodává různé věci, a tak ne s každým, kdo ji navštívil, měla intimní styk. „Do toho ovšem sousedkám nic není,“ dodala.

Ačkoliv soud jejím argumentům nevyhověl, rozsudek zatím není pravomocný a nájemkyně má v plánu se proti rozhodnutí odvolat.

Domů
Sdílet
Diskuse