Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
10. března 2024 16:00
Čas čtení 0:36

Tuningový sraz ve Frýdku-Místku skončil více než 80 pokutami. V Jičíně řidiči driftovali na náměstí

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tuningový sraz ve Frýdku-Místku skončil více než 80 pokutami. V Jičíně řidiči driftovali na náměstí
Zdroj: Policie ČR

V sobotu se konal tuningový sraz automobilů ve Frýdku-Místku. Policisté tam rozdali několik desítek pokut.

Během tuningového srazu policisté rozdali celkem 86 pokut v celkové výši 130 tisíc korun. Nejčastěji je rozdávali za překročení povolené rychlosti, způsob jízdy nebo technický stav vozidla v souvislosti s neschválenými opravami automobilů. Policisté stihli zkontrolovat přes 350 vozidel. Informovala o tom Česká televize.

10. března 2024 14:20 Čas čtení 0:49 Jednou za 250 let. Nad touto částí Evropy se vyskytne vzácný klimatický jev, teploty prudce klesnou Jednou za 250 let. Nad touto částí Evropy se vyskytne vzácný klimatický jev, teploty prudce klesnou

„Vzhledem k následkům, které vznikly v Praze a Jičíně, jsme přijali v této souvislosti posílením běžného výkonu služby opatření, při kterém jsme se zaměřili zejména na kontrolu veřejného pořádku a bezpečnost všech účastníků silničního provozu,“ cituje ČT24 policejní mluvčí Pavlu Jirouškovou.

Tuningové srazy se konají pravidelně. Na konci února se jeden takový uskutečnil v Jičíně. Auta tam jezdila smykem po Valdštejnově náměstí a zanechávala stopy po pneumatikách. Když se takový sraz konal v Praze, tak vozidla zablokovala Nuselský most či porušovala maximální rychlost a závodila na dálnici.

Není však pravidlem, že by se na srazu vždy stalo něco takového. Například sobotní sraz v Trutnově se obešel bez narušení veřejného pořádku.

Domů
Sdílet
Diskuse