Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
21. března 2024 10:47
Čas čtení 0:29

Horor v nizozemské zoo! Žák základní školy tam zabil 11 zvířat

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Horor v nizozemské zoo! Žák základní školy tam zabil 11 zvířat
Zdroj: Wiki Commons/na voľné použitie

V dětské zoo s domácími zvířaty v nizozemském městě Hoek van Holland zavraždil devítiletý hoch 11 zvířat. Nebude trestně stíhán.

Tragédie se stala 11. března odpoledne. Hoch do zoo tentokrát dorazil sám bez doprovodu rodičů a zamířil hned k hlodavcům. Holýma rukama na místě uškrtil devět králíků a dvě morčata. Jakmile si zaměstnanci chlapce všimli, tak ho zastavili. Podle nich po svém činu neprojevil žádné emoce. Na místo později dorazila i policie a jeho rodiče. 

21. března 2024 9:41 Čas čtení 0:34 Chceš kostel za hubičku? Církev se zbavuje majetku Chceš kostel za hubičku? Církev se zbavuje majetku

Žák vzhledem ke svému nízkému věku nebude stíhán, čeká ho však psychiatrické vyšetření a bude zařazen do programu následné péče. Podle odborníků se může jednat o příznak poruchy chování dítěte.

Manažerka zoo sdělila, že se jí z toho udělalo špatně a otevřelo to v ní vzpomínky na další podobné incidenty. „Někteří návštěvníci stříleli do ovcí šípy nebo je tahali za vemena, jiní zase násilně tahali za rohy kozy,“ popsala.

Domů
Sdílet
Diskuse