Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Vondráková
25. března 2024 14:10
Čas čtení 0:34

Vít Rakušan zpět ve volejbalové šatně: „Lidi nám nadávaj, ale některý nám i fanděj“

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vít Rakušan zpět ve volejbalové šatně: „Lidi nám nadávaj, ale některý nám i fanděj“
Zdroj: Úřad vlády ČR

V rámci svého projektu Debaty bez cenzury zveřejnil ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) další propagační video. Ve videu zmínil, že nemůže být jediný, kdo „hraje vepředu“.

Z volejbalové šatny se Vít Rakušan ozval už podruhé, v prvním spotu ohlásil právě spuštění Debat bez cenzury. Další spot vydal v pondělí, v den pořádání poslední debaty, a pochválil v něm své „spoluhráče“ za to, že se jim alespoň částečně podařilo zlepšit komunikaci s občany. 

25. března 2024 9:30 Čas čtení 1:43 Česká banka chystá změny. Zdraží hlavně služby na pobočce Česká banka chystá změny. Zdraží hlavně služby na pobočce

V pondělí večer čeká ministra poslední debata v Havířově. To, zda v nich bude pokračovat nebo zda chystá nový projekt, zatím není jasné, v minulosti však tuto sadu označil za první sérii. Ve videu také naznačuje, že by do debat mohl zapojit i další politiky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Vít Rakušan (@vitrakusan)

„A řekls mu to?“ Věta, která asi nejvíce zahýbala internetem po vydání prvního propagačního videa, se objevila i zde. Ministr na ni však neodpovídá, jen se pousměje. „NO A ŘEKL MU TO TEDA?! Dost s těmi cliffhangery,“ napsal v komentářích u videa jeden z uživatelů.

Domů
Sdílet
Diskuse