Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
25. března 2024 15:40
Čas čtení 0:27

VIDEO: Kanálem jako na skluzavce. Muž z Brna baví bizarním videem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Kanálem jako na skluzavce. Muž z Brna baví bizarním videem
Zdroj: Unsplash/ Scott Rodgerson

Neobvyklý koníček představuje na platformě YouTube muž, který vystupuje pod účtem Kanálismus. Sjíždí brněnské kanály jako tobogány.

„Zpět ve stoce B06, zpět ve stoce Čertík,“ uvádí na začátku jednoho z videí. Autor si následně sedne do stoky a vydá se na cestu brněnským podzemím. „Video čistě pro radost,‘‘ uvádí v popisku videa. Pobavil tak mnoho lidí a video má již přes osm tisíc zhlédnutí.

25. března 2024 12:45 Čas čtení 0:57 Brutální zásah policie v bohnické léčebně. Pacient ho nepřežil, policistům hrozí vězení Brutální zásah policie v bohnické léčebně. Pacient ho nepřežil, policistům hrozí vězení

„A pak že Brno nemá metro,“ píše jeden z uživatelů YouTube.

Nejde však o jediné video, které je na kanále dostupné. Autor totiž natáčí i například prozkoumávání různých částí odpadních stok. Kanálismus má navíc již přes sedm tisíc odběratelů.

Brněnský kanálový nadšenec také uvádí, že videa natáčí spíše v zimě nebo během dešťů, aby zdokumentoval průtoky. Zároveň upozorňuje, že nikoho nenabádá k tomu, aby do brněnské kanalizace lezl.

Domů
Sdílet
Diskuse