Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Aneta Gospičová
6. dubna 2024 10:48
Čas čtení 0:39

AKTUÁLNĚ: Srážku autobusu na východním Slovensku nepřežili tři lidé, hlášena jsou vážná zranění

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
AKTUÁLNĚ: Srážku autobusu na východním Slovensku nepřežili tři lidé, hlášena jsou vážná zranění
Zdroj: Facebook/Záchranná Zdravotná Služba

Nehoda byla hlášena ve Spišském Podhradí.

Aktualizováno 14:20 – Operační středisko zdravotnické záchranné služby (OSZZS) informuje, že ve Spišském Podhradí měl autobus srazit několik lidí. Na místo míří všechny záchranné složky včetně vrtulníku.

6. dubna 2024 10:27 Čas čtení 0:30 Na Slovensku začalo druhé kolo prezidentských voleb Na Slovensku začalo druhé kolo prezidentských voleb

Podle ministra vnitra Matúše Šutaje Eštoka evidují v současné době po nehodě celkem tři mrtvé a sedm zraněných, z toho jednu osobu těžce. „Na místě je znalec, který vyšetřuje, co se vlastně stalo. Máme nějaké informace, ale nebudeme je sdělovat. Počkáme, až bude vyšetřování ukončeno,“ uvedl ministr.

Prešovská krajská policejní mluvčí Jana Ligdayová uvedla, že autobus se z neznámých důvodů rozjel a děti, které stály před ním a vystupovaly, se dostaly pod něj. Silnice je podle policie v současné době neprůjezdná. „Policie je na místě a nehodu dokumentuje,“ dodala na sociální síti.


Podle hasičů šlo o nehodu autobusu, při které byli sraženi chodci. „Na místě zasahuje 11 hasičů z Levoče se třemi kusy techniky,“ informoval operační důstojník. OSZZS na sociální síti informovalo, že na základě volání na tísňovou linku 155 vyslal k nehodě čtyři pozemní sanitky a vrtulník záchranné služby.

Domů
Sdílet
Diskuse