Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
TASR
13. dubna 2024 10:15
Čas čtení 0:30

AKTUÁLNĚ: V nákupním středisku v Sydney došlo k útoku. Na místě zemřelo několik osob

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
AKTUÁLNĚ: V nákupním středisku v Sydney došlo k útoku. Na místě zemřelo několik osob
Zdroj: Unsplash/Cullen Jones/volně k užití

Policie zasahovala po útoku v nákupním středisku, tamní média informují o obětech na životech.

Australská policie v sobotu zasahovala v nákupním centru v Sydney, kde útočník napadl několik osob bodnou zbraní. TASR o tom informuje na základě zpráv agentury AFP a stanice BBC. Australská média informovala i o střelbě a obětech na životech.

Několik osob přišlo o život poté, co utrpěly bodné rány a jednu osobu zastřelili policisté. Nákupní středisko bylo uzavřeno a osoby, které se v něm nacházely, byly evakuovány, píše agentura AP. Policie lidi vyzvala, aby se okolní oblasti vyhýbali.

List The Sydney Morning Herald na své webové stránce psal o čtyřech obětech, policie však tyto informace bezprostředně nepotvrdila.

Jedná se o centrum Westfield Bondi Junction ve východní části Sydney. Na videích zveřejněných na sociálních sítích je k vidění množství sanitek a policejních aut i davy lidí v okolí centra.

Domů
Sdílet
Diskuse