Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Karolína Fejtová
18. dubna 2024 9:19
Čas čtení 0:37

PŘEDPOVĚĎ POČASÍ: Víkend bude ve znamení deště, teploty zůstanou nízko

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
PŘEDPOVĚĎ POČASÍ: Víkend bude ve znamení deště, teploty zůstanou nízko
Zdroj: pxfuel/CC0/volně k užití

O víkendu si na piknik jako minulý týden bohužel nezajdeš. Maximální teploty v podobě devíti stupňů bude doprovázet déšť. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) zveřejnil předpověď počasí.

V pátek se vzbudíš do skoro jasné oblohy. Nenech se však zmást, přes den se bude postupně zatahovat, až přijde déšť a přeháňky. Ve vyšších polohách bude dokonce padat sníh. Nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi osmi až 12 stupni a nejnižší mezi dvěma a minus dvěma. 

17. dubna 2024 16:51 Čas čtení 0:30 „Nejsme k zahození.“ Řetězec chce omezit plýtvání, nabídne tašky s ovocem a zeleninou za 49 korun „Nejsme k zahození.“ Řetězec chce omezit plýtvání, nabídne tašky s ovocem a zeleninou za 49 korun

Sobota se ponese v podobném duchu. Pokud někam půjdeš, nezapomeň si vzít deštník. K večeru ale oblačnost a srážky začnou pomalu ubývat. Maxima klesnou na pět až devět stupňů a minimálně naměříš jeden stupeň.

V neděli už bude pršet jen ojediněle, maxima budou stejná jako předchozí den. Nejnižší teploty se dostanou až pod bod mrazu, budou se totiž pohybovat mezi třemi až minus jedním stupněm. Po celý den bude foukat mírný severní vítr o dvou až šesti metrech za sekundu.

předpověď
Zdroj: Český hydrometeorologický ústav

Ani v pondělí se nedočkáš oteplení. Teploty se začnou zvedat až v úterý. Mezi druhým a čtvrtým dnem týdne se průměrně zvýší o čtyři stupně k jedenácti a dočkáš se i sluníčka.

Domů
Sdílet
Diskuse