Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
4. května 2024 11:23
Čas čtení 0:30

Hrůzný nález v Plzni: V řece našli lidskou hlavu, policie uzavřela nábřeží

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Hrůzný nález v Plzni: V řece našli lidskou hlavu, policie uzavřela nábřeží
Zdroj: Policie ČR

V pátek v podvečer vyjížděli policisté k děsivému nálezu v řece u Anglického nábřeží v centru Plzně. Na hladině plavala lidská hlava.

Podle webu Krimi Plzeň na místo okamžitě vyjelo několik hlídek policie i hasiči. Kvůli nálezu byla uzavřena část náplavky a část chodníku na Anglickém nábřeží. Na místě zasahovali i policejní potápěči, kteří v rojnici pročesávali úsek řeky mezi ulicemi Pražská a Americká. 

„Mohu potvrdit, že od dnešních odpoledních hodin prověřujeme nález lidských ostatků, které byly nalezeny v řece Radbuze poblíž Denisova nábřeží v Plzni,“ řekla webu policejní mluvčí, podle níž jsou okolnosti události předmětem šetření. 

2. března 2024 16:00 Čas čtení 0:24 Vrah v Plzni uřízl bezdomovci hlavu a jeho tělo hodil do řeky. Policie má v případu brutální vraždy prvního podezřelého Vrah v Plzni uřízl bezdomovci hlavu a jeho tělo hodil do řeky. Policie má v případu brutální vraždy prvního podezřelého

Kriminalisté se nyní zabývají otázkou, komu hlava patří i jak se do řeky dostala. Případ by se mohl týkat vraždy dvaatřicetiletého Ladislava Lechnera, jehož bezhlavé a zohavené tělo bylo loni v lednu nalezeno v korytě řeky Berounky. Letos v březnu policisté oznámili, že dopadli a obvinili podezřelého muže. O případu jsme psali zde

Zpět
Sdílet
Diskuse