Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
11. května 2024 v 18:00
Čas čtení 0:24

Motorkář se zákazem řízení způsobil vážnou nehodu, potom napadl záchranáře. V ponožce měl drogy

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Motorkář se zákazem řízení způsobil vážnou nehodu, potom napadl záchranáře. V ponožce měl drogy
Zdroj: Policie ČR

V sobotu dopoledne se srazilo několik vozidel na Plzeňsku. Na místě zasahovali policisté a záchranáři. Pět lidí je v nemocnici.

Na výpadovce z Plzně na Karlovy Vary se srazily dva automobily a motorkář, který je dle svědků za nehodu zodpovědný. „Vjel do křižovatky z vedlejší silnice a nedal přednost projíždějícímu vozidlu. Jeho řidič se mu snažil vyhnout a strhl řízení do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím autem,“ řekl svědek. Informaci poskytly Novinky.

Po nehodě se zjistilo, že motorkář má zákaz řízení. K policii i záchranářům se choval nevhodně, jednoho z lékařů dokonce kopl. V nemocnici byly v jeho ponožce nalezeny drogy.

U srážky zasahoval také vrtulník. Tři ženy a jeden muž utrpěli středně těžká zranění a záchranáři je převezli do plzeňské fakultní nemocnice.

Domů
Sdílet
Diskuse