Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Mrázek
21. května 2024 v 11:37
Čas čtení 0:29

Zajímáš se o práci v herní branži? Autoři nejlepší hry loňského roku otevřeli novou pobočku v Polsku

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Zajímáš se o práci v herní branži? Autoři nejlepší hry loňského roku otevřeli novou pobočku v Polsku
Zdroj: Larian Studios

Larian Studios otevírá pobočku ve Varšavě. Ve vývoji má dvě nové hry.

Autoři veleúspěšného Baldur's Gate 3, mimo jiné titulu, který loni získal ocenění za nejlepší hru roku, rozšiřují své řady. Larian Studios tento týden oficiálně otevřelo novou pobočku v polské Varšavě a v současné době tak nabírá nové zaměstnance. 

28. února 2024 v 15:30 Čas čtení 8:42 Vždycky se něco pose*e, říká Češka, která se podílela na Baldur's Gate 3. Jaká je práce pro Larian Studios? Vždycky se něco pose*e, říká Češka, která se podílela na Baldur's Gate 3. Jaká je práce pro Larian Studios?

Jak uvádí oficiální web studia, tamější tým aktuálně hledá lidi například na pozice graphics programmer, gameplay programmer, gameplay scripter, writer a další. Pakliže splňuješ nějaké základní předpoklady, přihlásit se můžeš ještě dnes. Je však třeba dodat, že většina pozic počítá s prací v kanceláři, perspektivní nabídka práce by se tak s největší pravděpodobností pojila s přestěhováním.

Počet studií této belgické společnosti se každopádně tímto zvýšil na sedm. Larian Studios Varšava se připojuje ke svým kolegům ve Španělsku, Irsku, Belgii, Anglii, Malajsii, Velké Británii a Kanadě.

Domů
Sdílet
Diskuse