Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
Anna Vondráková
26. května 2024 14:31
Čas čtení 0:33

Oblíbený řetězec dnes zavře kvůli hokeji dřív. Kde si večer nenakoupíš?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Oblíbený řetězec dnes zavře kvůli hokeji dřív. Kde si večer nenakoupíš?
Zdroj: Penny media/ se svolením

Obchody Penny v neděli zavřou již v sedm večer. Řetězec chce umožnit svým zaměstnancům užít si finále mistrovství světa.

Letošní mistrovství světa v hokeji dosahuje rekordů ve sledovanosti. Čtvrtfinálový zápas s USA zasáhl přes tři miliony diváků a je pravděpodobné, že dnešní finále, do kterého se čeští hokejisté probojovali po 14 letech, tato čísla ještě překoná. Řetězec Penny se proto rozhodl dát svým zaměstnancům výjimečné volno. 

23. května 2024 18:00 Čas čtení 2:25 Kdo reprezentuje Česko na MS? Podívej se hráčům pod helmu Kdo reprezentuje Česko na MS? Podívej se hráčům pod helmu

„Je úžasné, co český národní tým předvádí na domácím mistrovství světa v hokeji. A je fantastické, jak celý národ hokejisty podporuje, jak padají rekordy ve sledovanosti. Jsme teď opravdu jedna velká hokejová rodina,“ uvedl Florian Naegele, generální ředitel PENNY. V neděli tak prodejny zavře již v sedm hodin večer. 

„Věříme, že zákazníci tento naprosto výjimečný krok pochopí. Naši zaměstnanci jim budou ochotně k dispozici do devatenácté hodiny. A pak se již všichni můžeme chystat hezky česky fandit našim hokejistům ve velkém finále,“ dodal. V pondělí budou prodejny již otevřeny v rámci běžné otvírací doby.

Domů
Sdílet
Diskuse