Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
15. června 2024 v 10:17
Čas čtení 0:58

Princezna Kate promluvila o léčbě rakoviny. Jak se cítí a kdy se ukáže na veřejnosti?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Princezna Kate promluvila o léčbě rakoviny. Jak se cítí a kdy se ukáže na veřejnosti?
Zdroj: Getty Images

To, že jí byla diagnostikována rakovina, princezna Kate oznámila v březnu. Nyní se poprvé rozhodla sdílet detaily ohledně léčby. Říká, že dělá pokroky.

V léčbě bude pokračovat ještě několik měsíců, podle vlastních slov ale ještě není z nejhoršího venku. „Beru každý den tak, jak přichází, naslouchám svému tělu a dopřávám si potřebný čas na uzdravení,“ uvedla na síti X princezna.

„Moc vám děkuji za vaše neustálé pochopení a také všem, kteří se se mnou tak statečně podělili o své příběhy,“ píše v prohlášení, které vydal Kensingtonský palác. Během léčby prý jí i Williamovi pomohli fanoušci překonat těžké chvíle.

„Každý, kdo prochází chemoterapií, ví, že máte dobré a špatné dny,“ dodala princezna s tím, že během špatných dnů se cítí vyčerpaně a slabě. Během lepší dnů se zase cítí silněji, a proto se snaží tyto chvíle co nejvíc vyžít. 

Její stav se však zlepšuje, a chystá se proto připojit ke své rodině v rámci oslav narozenin britského krále Karla III. V sobotu by se tak měla poprvé od prosince objevit na veřejnosti. Zároveň prý doufá, že se jí během léta podaří připojit ke královské rodině i na dalších veřejných akcích. „V těch dobrých dnech, kdy se cítíte silnější, chcete z pocitu pohody vytěžit maximum,“ dodala.

Zpět
Sdílet
Diskuse