Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
31. května 2024 v 16:34
Čas čtení 0:20

Tragická nehoda v Praze. Cyklista zemřel po srážce s kamionem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tragická nehoda v Praze. Cyklista zemřel po srážce s kamionem
Zdroj: Policie České republiky

Cyklista v Praze zemřel po střetu s kamionem. Zůstal zaklíněný pod vozem, který ho s sebou táhl několik metrů. Záchranná služba na místě konstatovala smrt. Nehodu řeší policie.

K nehodě došlo v pátek dopoledne v Ústecké ulici ve směru od Zdib na Kobylisy. Nákladní vůz srazil cyklistu v křižovatce při odbočování.

„Na místo vyjela posádka záchranářů, lékař a inspektor. Cyklista zůstal pod vozem zaklíněný, lékař následně konstatoval smrt. K nehodě proto vyjel i koroner,“ řekla mluvčí záchranné služby Jana Poštová pro Novinky.cz.

31. května 2024 v 9:50 Čas čtení 0:24 Policie zasahuje ve škole na Olomoucku. Prověřuje nahlášenou bombu (Aktualizováno) Policie zasahuje ve škole na Olomoucku. Prověřuje nahlášenou bombu (Aktualizováno)

„K nehodě došlo na křižovatce ulic Ústecká a K Ládví. Řidič nákladního automobilu s největší pravděpodobností přehlédl cyklistu, se kterým se následně střetl. Muž, ročník 1961, na místě zemřel,“ uvedla mluvčí policistů Eva Kropáčová.

Domů
Sdílet
Diskuse