Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
8. června 2024 v 16:34
Čas čtení 0:22

AKTUÁLNĚ: Zemřel šéf kampeličky z kauzy Fialova milionu. Hledala ho policie

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
AKTUÁLNĚ: Zemřel šéf kampeličky z kauzy Fialova milionu. Hledala ho policie
Zdroj: Policie České republiky

Robert Zelenka, předseda představenstva Podnikatelské družstevní záložny, zemřel. Policie po něm pátrala od pátku.

V záložně měl v letech 2015–2020 svůj podíl Petr Fiala (ODS), a to i přesto, že instituce vykazovala velké problémy. Pochybení v jejím fungování našli při kontrole také inspektoři České národní banky. Na kauzu letos v lednu upozornil server Seznam Zprávy.

8. června 2024 v 13:57 Čas čtení 0:39 Záhadné zmizení na řeckém ostrově. Po známé televizní tváři se slehla zem, teď ji zachytily bezpečnostní kamery Záhadné zmizení na řeckém ostrově. Po známé televizní tváři se slehla zem, teď ji zachytily bezpečnostní kamery

Fiala tehdy vložené finanční prostředky vysvětloval snahou nemít peníze na účtu pouze v jedné bance. Svůj podíl neuvedl v majetkovém přiznání, podle svých slov totiž nevěděl, že je to nutné. 

O úmrtí Zelenky v sobotu informoval server iDnes.cz. „Muž byl vypátrán bohužel bez známek života,“ řekla serveru mluvčí pražských policistů Eva Kropáčová. 

Domů
Sdílet
Diskuse