Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
TASR
24. června 2024 v 12:36
Čas čtení 0:25

Další letadlo Boeingu nedorazilo kvůli závadě do své destinace. Nad Severním mořem vypouštělo palivo

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Cestující Boeingu 777 zažili nečekané přistání. Místo v Brazílii přistáli v Amsterdamu.

Boeing 777 se musel v neděli 40 minut po startu z bezpečnostních důvodů vrátit na amsterdamské letiště Schiphol. Letadlo nizozemské letecké společnosti KLM směřovalo do brazilského Ria de Janeira. Během přeletu nad Belgií byla hlášena technická závada.

24. června 2024 v 11:42 Čas čtení 0:21 Výbuch v továrně na baterie: Katastrofická nehoda si vyžádala nejméně 20 obětí Výbuch v továrně na baterie: Katastrofická nehoda si vyžádala nejméně 20 obětí

Letadlo vypustilo nad Severním mořem přebytečné palivo a bezpečně přistálo v Amsterdamu. Cestující nebyli vystaveni žádnému nebezpečí, sdělily ANP aerolinky KLM. Další podrobnosti o povaze nahlášené chyby letadla nebyly zveřejněny.


Během přistání byly na amsterdamském letišti v pohotovosti záchranné služby. Jedná se o rutinní opatření v takových případech. Podle KLM měli cestující z tohoto letu odletět do Brazílie jiným letem v neděli. Počet cestujících, kterých se incident týkal, nebyl zveřejněn.

Domů
Sdílet
Diskuse