Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
14. července 2024 v 9:18
Čas čtení 0:21

FBI zveřejnila totožnost střelce, který chtěl zabít Trumpa. Jedná se o 20letého mladíka z Pensylvánie

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Mladík byl krátce po atentátu zastřelen.

Donalda Trumpa se pokusil zabít 20letý muž z Pensylvánie Thomas Matthew Crooks. Informovala o tom FBI, která to uvedla na základě výsledků DNA testů, informuje agentura AP.

14. července 2024 v 7:15 Čas čtení 0:40 VIDEO: Trumpova první slova po atentátu. Popsal, jakou bolest cítil VIDEO: Trumpova první slova po atentátu. Popsal, jakou bolest cítil

Tajná služba mladíka krátce po pokusu o atentát zastřelila, zraněni jsou další dva lidé. Republikánského prezidentského kandidáta Donalda Trumpa evakuovali z pódia na sobotním mítinku poté, co se na akci ve státě Pensylvánie ozvaly zvuky podobné výstřelům.

Na pravém uchu bývalého amerického prezidenta byla vidět krev. Následně jej obklopili agenti bezpečnostní služby, kteří ho vytlačili z pódia, naložili do terénního auta a odvezli pryč.

Trump miting
Zdroj: TASR/AP Photo/Evan Vucci
Domů
Sdílet
Diskuse