Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Viktor Kniš
14. července 2024 v 7:15
Čas čtení 0:40

VIDEO: Trumpova první slova po atentátu. Popsal, jakou bolest cítil

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Trumpova první slova po atentátu. Popsal, jakou bolest cítil
Zdroj: TASR/AP Photo/Gene J. Puskar

Prezidentský kandidát popsal své pocity bezprostředně poté, co byl zasažen střelnou zbraní.

Prezidentský kandidát Donald Trump potvrdil, že v sobotu na mítinku v Pensylvánii ho zasáhla kulka. Ta mu přestřelila horní část pravého ucha. Bývalý americký prezident se vyjádřil na sociální síti.


„Byl jsem postřelen kulkou, která pronikla horní částí pravého ucha,“ napsal Trump na své sociální síti.

14. července 2024 v 6:45 Čas čtení 0:45 Atentát na Trumpa: Střelec spustil palbu z nedaleké střechy. Tajná služba zveřejnila detaily Atentát na Trumpa: Střelec spustil palbu z nedaleké střechy. Tajná služba zveřejnila detaily

„Okamžitě jsem věděl, že něco není v pořádku. Slyšel jsem svištění, výstřely a hned jsem pocítil, jak mi kulka roztrhla kůži,“ uvedl Trump, který nebyl vážně zraněn. „Je neuvěřitelné, že takový čin se může odehrát v naší zemi,“ dodal.


Bývalý prezident Donald Trump byl evakuován z pódia na sobotním mítinku, poté co se na akci ve státě Pensylvánie ozvaly zvuky podobné výstřelům. Prezidentského kandidáta urychleně stáhli z pódia. Tajná služba po incidentu uvedla, že Trump je v pořádku. Okresní prokurátor Richard A. Goldinger potvrdil, že střelec i jeden z účastníků jsou mrtví. Také uvedl, že zraněný mohl být ještě jeden účastník.

Domů
Sdílet
Diskuse