Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Karolína Fejtová
30. července 2024 v 17:28
Čas čtení 0:40

Sledovanost olympiády na Maxu láme rekordy. Diváci zde mají široký výběr

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Sledovanost olympiády na Maxu láme rekordy. Diváci zde mají široký výběr
Zdroj: Max

Jen za dva dny po zahajovacím ceremoniálu překonal počet diváků Olympijských her v Paříži 2024 čísla z celého Tokia 2020 na platformách od Warner Bros. Discovery.

Počet streamovacích minut se v součtu na platformách Max a discovery+ za dva dny dostal skoro přes miliardu. Olympijské hry zde sleduje už teď pětkrát více diváků než roku 2020.

30. července 2024 v 15:25 Čas čtení 0:58 AKTUÁLNĚ: Známý tiktoker se v Praze během streamu zřítil z okna. Zřejmě šlo o výzvu AKTUÁLNĚ: Známý tiktoker se v Praze během streamu zřítil z okna. Zřejmě šlo o výzvu

Na zvýšení čísel má až 80procentní podíl nově spuštěná platforma Max. „Na Paříž 2024 jsme se intenzivně připravovali několik let, a tak je velmi uspokojující sledovat, jak si evropští diváci pochvalují jak kvalitu naší sportovní produkce, tak uživatelskou zkušenost s novou streamovací platformou,“ uvedl Andrew Georgiou, výkonný ředitel a prezident Warner Bros, Discovery ve Spojeném království a Irsku a Warner Bros. Discovery Sports Europe.

„To, zda na tom má největší zásluhu line-up více než stovky moderátorů a expertů, next-gen střešní studio WBD House nebo nové features jako medailová upozornění na Max a discovery+, už nechám na zhodnocení každého diváka,“ pokračuje. Rekordní pro platformy zatím byla sobota 27. srpna. Olympijské hry se konají do neděle 11. srpna.

Úspěch zažívají i internetové stránky Eurosportu se sportovním zpravodajstvím a krátkými videy. Počet návštěvníků od začátku her tu narostl o více než 43 procent.

Domů
Sdílet
Diskuse